Imaginile cu epava de pe autostrada Arad-Timişoara, implicată într-un accident în Ungaria, au devenit virale

Cum a ajuns să circule astfel epava pe autostradă? Situaţia a fost generată de un incident rutier petrecut în Ungaria. Cum un trailer era prea scump, șoferul a decis să vină acasă cu… epava pe roţi.

CITEȘTE ȘI: Fetiţă umilită la şcoală, găsită fără viaţă chiar înainte de ziua ei de naştere

Microbuzul distrus, care a circulat pe autostrada Arad-Timişoara, fiind fotografiat de către membrii grupului AradTraffic, a fost implicat într-un accident în Ungaria, petrecut la aproape 400 de kilometri de graniţa cu România.

Potrivit portalurilor de ştiri din ţara vecină, microbuzul avea ataşată o remorcă, atât vehiculul, cât şi remorca fiind încărcate cu pachete care urmau să fie distribuite în România, fiind trimise de români plecaţi la muncă în străinătate. La un moment dat, în timp ce rula pe autostrada M 7 din Ungaria, şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de parapetele metalic al drumului.

Remorca a zburat până în pădurea aflată în apropierea autostrăzii, iar microbuzul a fost grav avariat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pachetele împrăştiate au fost preluate de un alt autovehicul, iar şoferul microbuzului implicat în incidentul rutier a decis să aducă maşina până în ţară, evitând astfel să plătească un trailer.

Chiar dacă partea din spate îi lipsea cu desăvârşire, chiar dacă parbrizul era distrus, chiar dacă uşile au fost lipite cu bandă scotch, şoferul a decis să îşi conducă maşina până în ţară. Însă conducătorul auto nu a calculat cât de mari sunt riscurile pentru ceilalţi participanţi la trafic. Din fericire, nu a fost sesizat niciun eveniment rutier în care să fi fost implicată epava de pe autostradă, scrie aradon.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Imaginile cu epava de pe autostrada Arad-Timişoara, implicată într-un accident în Ungaria, au devenit virale

  1. Sa mai vorbeasca lumea ca ungurii,asa si pe dincolo daca neatentul sofer conducea porcaria aia in Ro il arestau jandarmii si carnetul suspendat.

Lasă un răspuns