IMAGINI NOI cu porţiunea în lucru din autostrada Lugoj – Deva. Mai e mult până departe…

autostrada lugoj deva 8

Lucrările la autostrada Lugoj – Deva avansează greu şi va mai trece destulă vreme până când ne vom putea bucura de ea. Cel puţin asta reiese din imaginile surprinse de noi în 28 aprilie.

Vicepremierul Sevil Shhaideh declarase optimist, în luna ianuarie, la un post de televiziune central, că autostrada Deva-Lugoj va fi finalizată în 2017.

„Anul acesta finalizăm 90,3 kilometri de autostradă. Lugoj – Deva, lotul 2, lotul 3, lotul 4, Sebeș – Turda, lotul 3, lotul 4 și pe București – Brașov, tronsonul București – Ploiești, legatăra cu orașul. Anul acesta vor fi construite. Noi le finalizăm”, a spus atunci vicepremierul.

Autostrada Lugoj – Deva beneficiază de o finanţare consistentă, 805 milioane de lei, bani alocați în proiectul de buget pe anul 2017, pentru finalizarea acestei investiții.

Până când Autostrada Vestului va fi deschisă pe toată lungimea ei, vom continua să ne chinuim în ritm de melc, cu multe ambuteiaje şi expuşi la accidente, pe drumuri proiectate şi construite în urmă cu zeci de ani, care nu mai fac faţă traficului actual.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns