IMAGINI LIVE ! Ninge ca-n poveşti în vestul şi centrul ţării

zapada Arieseni

Bănăţenii care şi-au propus să petreacă la munte minivacanţa de 1 Decembrie au mari motive de bucurie. În zonele frecventate cu regularitate de timişoreni  – cum ar fi Arieşeni sau Muntele Mic – ninge ca-n poveşti, iar stratul de zăpadă măsoară deja câţiva centimetri.

Recomandarea noastră către cei care nu au rezervări şi decid în ultimul moment să plece la munte este să-şi asigure telefonic locurile de cazare, întrucât majoritatea pensiunilor, cabanelor şi hotelurilor din zonele montane apropiate de vestul ţării sunt deja arhipline.

Să nu uite săniuţa, schiurile, placa snowboard dar, mai ales, să se asigure că au maşina pregătită pentru condiţii de iarnă: anvelope adecvate (şi lanţuri în portbagaj), sistemul de climatizare-dezaburire funcţional şi lichid de spălat parbrizul pentru temperaturi scăzute.

Totodată, este indicat să pună în rezervor mai mult combustibil decât în mod normal pentru acelaşi număr de kilometri.

LIVE AICI şi AICI !

UPDATE! Ninge abundent şi la limita judeţelor Timiş şi Hunedoara.

Mai multe utilaje ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale lucrează de cateva ore la foc continuu pe drumul care leagă Lugojul de Deva.

În zona localităţilor Coşava şi Coşeviţa ninge de ore bune, iar stratul de zăpadă depus pe marginea drumului a ajuns deja la 5 centimetetri.

Mai multe echipaje de poliţie se află în zonă pentru a supraveghea traficul.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *