IMAGINI INEDITE! Un poliţist rutier a oprit traficul pentru a trece câţiva boboci de raţă şi mama lor

Imagini inedite filmate marţi dimineaţă, în Oradea. Un poliţist rutier a devenit popular pe Facebook, după ce a oprit traficul în Centrul Civic ca să facă loc să treacă o familie de raţe.

Filmarea, suprinsă de un şofer în trafic şi postată pe facebook, în grupul Oradea suntem noi, arată cum poliţistul ajută bobocii să nu se piardă de mama lor. Ba mai mult, când câțiva dintre aceștia reuşesc să treacă de bordură, îi ajută, împreună cu un trecător, să urce pe trotuar.

Se pare că ulterior raţele au fost îndrumate spre Criş, în siguranță. Gestul poliţistului a stârnit comentarii pozitive pe grup, internauţii lăudându-l pentru iniţiativă.

„Am văzut raţa cu bobocii în spaţiul verde. Încercau să traverseze şoseaua, dar nu reuşeau”, a declarat Bogdan Mutu, pentru ebihoreanul.ro.

Poliţistul consideră gestul său ca fiind unul normal într-o asemenea situaţie: „Mi s-a părut firesc”.

Înainte de a opri traficul, acesta i-a cerut, prin mesageria instant de pe telefon, permisiunea şefului său, subcomisarului de poliţie Alin Gherman, împuternicit la şefia Biroului Poliţiei Rutiere Oradea, iar acesta i-a dat-o pe loc.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns