IMAGINI ŞOCANTE! Trafic blocat la Timişoara. Un troleibuz a doborât un stâlp. Trei maşini avariate

Mai mulți timișoreni au trecut, în urmă cu puţin timp, prin momente de groază când au văzut că unul dintre stâlpii de tensiune amplasați pe bulevardul I.C.Brătianu se prăbușește!

Din primele constatări ale polițiștilor chemați la fața locului a reieșit că vinovat de acest incident este șoferul unui troleibuz care circula pe linia 16 și care a agățat, cu coarnele autovehiculului, cablurile legate de acel stâlp.

În câteva secunde, stâlpul din beton s-a prăbușit pe carosabil, în mijlocul mașinilor. Oamenii din troleibuz, mașini și trecătorii din zonă au rămas înmărmuriți. Trei autoturisme au fost avariate, dar nici o persoană nu a fost rănită.

Falsificatori de bani și documente oficiale, descoperiți de oamenii legii din Timiș. Un poliţist, implicat

La fața locului au sosit imediat mai multe echipaje de poliție dar și echipe de intervenție ale RATT, acestea din urmă încercând să mute stâlpul.

Circulația este îngreunată şi la ora transmiterii acestei ştiri, iar troleibuzele care circulă pe acea rută au fost trase pe dreapta.

Sute de călători, care nu știu despre incident, aşteaptă de minute bune în stații sosirea mijloacelor de transport în comun…

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “IMAGINI ŞOCANTE! Trafic blocat la Timişoara. Un troleibuz a doborât un stâlp. Trei maşini avariate

  1. Dar cum a doborat troleibuzul stalpul ? Ca din foto nu reiese deloc asa ceva. Sau sunt alte foto care nu au legatura ?

Lasă un răspuns