Imaginea zilei, în Timişoara: O mamă iresponsabilă

copil 18

Nu o dată am observat, în traficul din Timişoara, copii de câţiva anişori lăsaţi să zburde nestingheriţi pe bancheta din spate a maşinii conduse de unul dintre părinţi sau de vreun bunic.

Avem de-a face cu oameni iresponsabili, care nu conştientizează pericolele la care îi expun pe cei mici.

O asemenea mostră de iresponsabilitate a dovedit-o, miercuri, o tânără mamă, care nu doar că nu şi-a prins copilul cu centura de siguranţă, dar i-a şi deschis geamul până jos, micuţul putând cădea din autoturism în orice clipă.

masina 28

Imaginile au fost surprinse pe strada Ştefan cel Mare, pe direcţia Piaţa Traian – Banatul.

CITEŞTE ŞI: Utilizatorii Facebook ar putea fi obligați să se filmeze pentru a-și accesa conturile

No comment, dragă mămică…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Imaginea zilei, în Timişoara: O mamă iresponsabilă

  1. Eu zilele trecute am vazut soferul unui microbuz care avea un copil mic in brate…, erau de etnie rroma, dar asta conteaza prea putin….

    avem acces la informatii, magazinele sunt pline de scaune, scoici, inaltatoare pentru toate buzunarele, dar nuuu unii parinti sunt siguri ca lor nu li se poate intampla vreun accident! BA DA, stimati! In trafic tot suntem expusi unui pericol care poate venii oricand chiar daca conducem regulamentar! Sa nu veniti cu texte de genul: „Copilul meu nu sta in scaun, plange foarte tare!” DAAAA, plange pentru ca stie ca daca varsa doua lacrimi parinte imediat ii face pe plac si pentru ca atunci cand a fost momentul tu nu ai fost ferm si l-ai lasat pe copil sa vada ca se poate si sa se zbenguie pe bancheta din spate sau sa stea in brate la mama, tata sau vreu bunic. Cel mai mic si nesemnificativ impact poate fi foarte grav pentru un copil.

Lasă un răspuns