Ilie Năstase, în stare de ȘOC după ce a aflat că soţia lui, timişoreanca Brigitte Sfăt, trebuie operată

nastase 1

Ilie Năstase, fostul mare tenismen și actual senator, este în stare de șoc după ce a aflat că Brigitte Sfăt, soția sa, suferă de o boală gravă, și anume, i-au fost depistate două tumori care se dezvoltă în corpul ei.

Brigitte Sfăt a descoperit existența a două tumori care se dezvoltă în corpul ei. La sfatul medicilor, se va supune cât de curând unei intervenții chirurgicale, conform stiripesurse.ro care citează libertatea.ro.

CITEŞTE ŞI: Ford consideră Transfăgărășanul ca fiind în topul drumurilor de șofat din Europa VIDEO

„Este necesara o interventie de extirpare. Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le am gresit prin vorba sau fapta, si vreau sa-i cer lui Dumnezeu ragaz, pentru a indrepta lucrurile”, a fost anunțul soţiei lui Ilie Năstase.

„A fost la control acum o săptămână, atunci am aflat de problemele ei de sănătate. Brigitte este acum la Timișoara, dar va merge la Viena pentru a cere părerea și medicilor de acolo. Probabil că acolo se va opera. Tumorile sunt sub sân. Nu știu mai multe, mai bine vorbiți cu Brigitte”, a declarat Ilie Năstase.

CITEŞTE ŞI: Cele mai tari perle de la Evaluarea Națională: „În genul liric se cască gura la plante și animale”

„Dorinta mea este sa nu discut nimic mai mult despre aceasta încercare, pâna nu o voi trece cu bine. Mulțumesc pentru înțelegere și încurajări”, a precizat Brigitte Sfăt.

b1.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ilie Năstase, în stare de ȘOC după ce a aflat că soţia lui, timişoreanca Brigitte Sfăt, trebuie operată

  1. vrea sa indrepte lucrurile dupa ce l-a vazut pe satana . Pana are omul de toate ,se crede zeu, dupa ce da boala in el vrea mila ,,, PE MINE EFECTIV NU MA INTERESEAZA ACEASTA STIRE . PRAF DE TOATE ZDREMTELE .

Lasă un răspuns