IKEA recheamă un produs din cauza unui potențial pericol de sufocare

IKEA recheamă un produs din cauza unui potențial pericol de sufocare

IKEA recheamă un produs din cauza unui potențial pericol de sufocare.

Este vorba despre jocul multicolor pentru pescuit Blavingad să nu îl mai utilizeze și să contacteze compania pentru rambursarea integrală a sumei plătite.

„Siguranța este prioritatea principală la IKEA. Așadar, luăm măsuri de precauție și rechemăm jocul multicolor pentru pescuit Blavingad, din cauza unui potențial pericol de sufocare. IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute. În ciuda acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință faptul că niturile mici de pe jucărie se pot desprinde, ceea ce duce la un potențial pericol de sufocare, în special în cazul copiilor mici. Așadar, rechemăm jocul multicolor pentru pescuit Blavingad”, transmite compania.

CITEŞTE ŞI: S-a întâmplat la Timișoara: polițiștii locali au aflat abia în timpul misiunii că au fost trimiși să amendeze ilegal bicicliști

Acest joc poate fi returnat în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal).

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *