Idea::Bank are un nou sediu în Timişoara

Idea::Bank continua optimizarea retelei de unitati in Romania prin relocarea sucursalei din Timisoara intr-o zona centrala si usor accesibila clientilor, consolidandu-si astfel prezenta teritoriala din cele 18 orase importante in care activeaza.

Relocarea sucursalei Timisoara face parte din strategia de consolidare a retelei Idea Bank in zona Banatului si vine in urma unei analize aprofundate a mediului de afaceri regional, actiune care confirma interesul Idea::Bank de a dezvolta echilibrat toate canalele de vanzare. Punctul de contact cu clientul este in continuare foarte important pentru un anumit segment de clientela pentru care consilierea offline ramane un factor diferentiator in alegerea unui produs sau serviciu bancar.

Unitatea noua din Timisoara se afla acum la parterul centrului comercial Bega Shopping Center (Str. Carol Telbisz nr. 3) si va functiona in intervalul orar 09:00-17:00, de luni pana vineri.

Sucursalele Idea::Bank au la baza o abordare fresh, simpla si un design modern, pentru a oferi clientilor o experienta prietenoasa si eficienta, chiar si un spatiu de joaca pentru copiii clientilor nostri. Fiecare sediu al bancii ofera servicii inovative precum: Idea::WIFI, acces gratuit la internet in sucursalele tip concept store, acces la informatii online prin tablete in zonele de asteptare sau Idea::TV, un canal TV propriu cu informatii bancare, dar si noutati, curiozitati de interes general.

Cu o abordare axata pe transparenta si parteneriat, Idea::Bank vine cu oferte simplificate pentru clienti:

  • 0% comision pentru retragerea de numerar de la orice ATM din tara si din strainatate, oriunde in lume. Oferta propusa pana la final de an se aplica cardurilor de salariu Idea::foto cu conditia virarii lunare pe card a salariului de minimum 1.500 de lei sau a platii la comercianti de minimum 700 lei / luna.

  • Un singur document pentru solicitarea creditul de nevoie personale selfie si Idea::selfie+, respectiv actul de identitate (fara dovada de venit) pentru solicitantii salariati care obtin venituri standard.

  • Operatiuni rapide si sigure prin serviciul de internet banking Idea::iBank finalizate cu doar 3 click-uri.

Despre Idea::Bank

Idea::Bank ofera produse si servicii persoanelor fizice si IMM-urilor, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet si digital banking) si avand o raspandire teritoriala selectiva, cu 33 de sucursale la nivel national. Idea::Bank face parte din Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare listat la Warsaw Stock Exchange (MWIG 40 index), cu operatiuni extinse in Europa Centrala si de Est, cu expertiza in retail banking si leasing si peste 7900 de angajati.  Detalii pe www.idea-bank.ro, pagina de Facebook si canalul YouTube Idea::Bank.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns