I-am căutat pe oamenii noi și am dat peste vechiul Țoancă

E omul momentului în Consiliul Local Timișoara. Vine cu dezvăluiri, explică procedurile, spune cum stă treaba cu legile, face și spectacol, pe scurt, e MVP-ul forului municipal timișorean. Vorbim de Radu Țoancă, unul dintre consilierii locali cu multe mandate la activ, lucru care-i și permite, de altfel, să aibă această lejeritate în mișcări.

CITEȘTE ȘI: Cele mai noi detalii despre accidentul cumplit de pe autostrada Timișoara-Arad. Șoferul vinovat nu avea permis de conducere

Într-un consiliu local înțesat de useriști fără nici o experiență și luând lecții despre ceea ce presupune administrația, Țoancă se simte ca peștele în apă. Sau poate chiar ca lupul între oi. Cu nasul lui proverbial,  a mirosit imediat că joacă pe teren propriu și că poate fi ușor vedetă într-o echipă plină de fundași, care încă nu reușesc să aducă acea noutate pe care lumea o tot așteaptă.

Ca să fim la modă, putem spune că i-a citit pe tinerii lui colegi în timp ce spăla vase, dându-și repede seama că poate fi pata de culoare a noului consiliu local. Una roșie, într-adevăr, dar în vremuri atât de cenușii, te mai uiți la felul culorilor?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “I-am căutat pe oamenii noi și am dat peste vechiul Țoancă

  1. Când în fruntea Primărei timișorene – ajutați chiar cu depășirea periculoasă a legalității – s-au proțăpit niște impostori, incompetenți, indivizi amorali, lucrurile nu pot să înainteze decât în sens involutiv. Câte un glas responsabil trebuie să se facă auzit, fiindcă Timișoara a fost sinistru aruncată în deriziune. 

Lasă un răspuns