I-am căutat pe oamenii noi și am dat peste vechiul Țoancă

E omul momentului în Consiliul Local Timișoara. Vine cu dezvăluiri, explică procedurile, spune cum stă treaba cu legile, face și spectacol, pe scurt, e MVP-ul forului municipal timișorean. Vorbim de Radu Țoancă, unul dintre consilierii locali cu multe mandate la activ, lucru care-i și permite, de altfel, să aibă această lejeritate în mișcări.

CITEȘTE ȘI: Cele mai noi detalii despre accidentul cumplit de pe autostrada Timișoara-Arad. Șoferul vinovat nu avea permis de conducere

Într-un consiliu local înțesat de useriști fără nici o experiență și luând lecții despre ceea ce presupune administrația, Țoancă se simte ca peștele în apă. Sau poate chiar ca lupul între oi. Cu nasul lui proverbial,  a mirosit imediat că joacă pe teren propriu și că poate fi ușor vedetă într-o echipă plină de fundași, care încă nu reușesc să aducă acea noutate pe care lumea o tot așteaptă.

Ca să fim la modă, putem spune că i-a citit pe tinerii lui colegi în timp ce spăla vase, dându-și repede seama că poate fi pata de culoare a noului consiliu local. Una roșie, într-adevăr, dar în vremuri atât de cenușii, te mai uiți la felul culorilor?

1 Comments
Când în fruntea Primărei timișorene - ajutați chiar cu depășirea periculoasă a legalității - s-au proțăpit niște impostori, incompetenți, indivizi amorali, lucrurile nu pot să înainteze decât în sens involutiv. Câte un glas responsabil trebuie să se facă auzit, fiindcă Timișoara a fost sinistru aruncată în deriziune.