Hoţul, paznic la autostradă

furt combustibil

Un timişean în vârstă de 46 de ani este cercetat penal de poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ, fiind acuzat de cel puţin două infracţiuni de furt calificat. Bărbatul a fost prins în timp ce sustrăgea combustibil din rezervoarele unor utilaje de care chiar el trebuia să aibă grijă.

Concret, suspectul era angajat al firmei care asigură paza bunurilor pe tronsonul de autostradă în construcţie Şanoviţa – Izvin şi, potrivit Poliţiei Timiş, până să fie dibuit de agenţi, a reuşit să extragă din rezervoare 180 de litri de motorină.

Cum de cele mai multe ori se întâmplă în astfel de situaţii, poliţiştii i-au percheziţionat gospodăria, unde au găsit 60 de stâlpi metalici, despre care oamenii legii spun că ar fi fost furaţi.

„Prejudiciul cauzat este estimat la 2.400 de lei, poliţiştii recuperând în totalitate bunurile sustrase. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului”, a precizat Biroul de presă al IPJ Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *