Hoţii din buzunare prinşi, din nou, în flagrant, de timişoreni

statia sinaia

Este incredibil ce se întâmplă în mijloacele de transport în comun din Timişoara.

Nici un organ de ordine pare că nu are ochi pentru a vedea găştile care circulă cu tramvaiele şi îi lasă pe călători fără portofele sau alte bunuri.

Timişorenii s-au săturat să tot aştepte ca măcar un hoţ să fie identificat de poliţişti şi au început să-i filmeze pe aceştia în timp ce fură banii oamenilor.

Tot mai multe clipuri în care apar hoţii sunt publicate pe conturile de socializare, însă se pare că nu se ia nici o măsură.

Zilele trecute o gaşcă de hoţi a fost filmată într-o staţie RATT din Calea Şagului, iar acum au apărut imagini din tramvai în zona Sinaia.

„Timișorenii au prins curaj! Înregistrare primită de la un timișorean curajos, ce surprinde modul de operare al hoților, chiar dacă focalizarea este proastă. Înregistrarea este realizată în zona Sinaia, de către un tânar timișorean ce a fost furat în trecut de grupul de hoți…”, scrie Cristi Brâncovan pe contul personal de Facebook.

VEZI VIDEO AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Hoţii din buzunare prinşi, din nou, în flagrant, de timişoreni

  1. lege de hotii pt hotiii ia sa se infinteze o garda nationala civila fara insemne si fara port uniforma sa fie minim 3 persoane(grup) in patrulare pe strazi zi si noapte cu agenti dati afara de la comunitari si bagati la garda fara costum si dreptul de a folosi forta bruta sau arma mai repede ca politia normala sa vedeti cati o sa isi numere dinti si nu prada si sa vedeti cati o sa fie la urgenta donand cate un organ gen ficat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *