Hoţii din buzunare de pe mijloacele RATT, în acţiune – VIDEO

hoti buyunare

Pe reţelele de socializare circulă de ceva timp fotografii ale presupuşilor hoţi din buzunare care fac rost de bani în mijloacele de transport în comun.

Cele mai frecventate erau, desigur, tramvaiele, însă bănuiţii au început să acţioneze şi în autobuze.

Cristi Brâncovan a surprins câţiva dintre bănuiţii de furturi urcând în autobuzul 33, în zona Calea Şagului.

 

Bolid de lux blocat în nisip, pe plaja din Mamaia – VIDEO

 

Timişoreanul i-a filmat publicând imaginile pe internet.

„Doar poliţia nu se întâlneşte cu hoţii din buzunare. Profitând de vremea bună, stând la o bere pe o terasă din Calea Şagului, am observat trei bărbaţi şi trei femei, împărţindu-şi banii dintr-un portofel proaspăt prădat.

Cum au făcut asta timp de aproximativ trei minute, am apucat să îmi dau seama că e vorba de celebra reţea de hoţi şi tâlhari ce acţionează în mijloacele de transport în comun şi am reuşit să-i filmez, destul de clar, pe unii dintre ei, în timp ce se îndreptau spre următorul autobuz, în căutare de noi victime”, a scris Cristi Brâncoveanu pe contul personal de Facebook.

Foto: Oraşul Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Hoţii din buzunare de pe mijloacele RATT, în acţiune – VIDEO

 1. Bravo !!! Ai curaj ! Ieri,2 aprilie, o doamna a vazut gloata de hoti in tramvaiul 2 la Sinaia.A strigat la vatman sa inchida usile ca suna la Politie si au coborat vre0 8 ” bucati” . Nu stiu ce a fost inainte de a urca noi.Dar, am apreciat curajul doamnei !!!Respect pentru voi !!!

 2. Hoti mai sunt si la capatul liniei 2 in Dambovita sunt 2 baieti si o fata . Nu par hoti dar sunt foarte violenti cu batranii.

 3. Mesaj catre politia romana:
  Sunteti niste puturosi care nu isi fac treaba cum trebuie.
  Am sunat la 112 intr-o zi sa le spun ce problema am, apoi imi spun ei „Stati asa ca va dau numarul politiei LOCALE”, apoi sun la „Politia locala” si imi spun si ei: „ah pai noi n-avem ce sa facem, va dau numarul sectiei 2″…… Apoi sun la sectia 2 la care domnul politist incepe sa tipe la telefon fiindca nu stiam sa ii explic cazul atat de bine (Nu sunt cetatean roman si nu stiu bine limba). Apoi am spus „Lasati asa ca rezolv singur” si am inchis…

 4. De ce nu-i adunati o data si sa-i trimiteti in Centre de Reeducare cativa ani, sa invete o meserie – astia n-au scoala, nu stiu sa faca nimic , doar sa fure – copiii lor vor fi criminali care , domnilor politisti, vor ataca si copiii sau nepotii dv.

 5. Nu sunt de acord cu modul in care a procedat cel care a filmat! Incontestabil exista din pacate foarte multi hoti de buzunare, foarte multi timisoreni au cazut prada lor, dar in lipsa unei sentinte care sa ceritifice activitatea lor infractionala, filmarea poate fi considerata delict. Daca vreunul dintre cei incriminati ar depune o plangere penala inpotriva acelui care a filmat, ar putea avea castif de cauza. Dealtfel cum ar arata societatea noastra daca fiecare ne-am pune pe filmat unii pe altii si am publica filmuletele cu diverse „etichete”??? Daca ar gandi cineva din militie, sorry Politie, ar „planta vreao doua trei „victime ” sigure in calea hotilor de buzunare si ar putea sa-i surprinda in flagrant. Nu cred ca nu s-ar gasi vreo trei militisti pensionari care s-ar oferi voluntar sa fie „scotociti” prin buzunare… Sa fim seriosi…

  1. Prietene, fa-ti un consult. Ce sentinta sa-mi trebuiasca sa-i filmez pe unii pe care ii stie tot orasul drept hoti de buzunare. Fotografiile de la inceputul filmuletului sunt facute de Politie care i-a mai prins si tot de atatea ori i-a eliberat.

   Tu crezi ca hotii aia depun plangeri penale? Nu-l vezi pe cel ce se apropie de mine? Ti se pare ca vrea sa-mi stranga mana si sa ma felicite pentru gestul cetatenesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *