Hoţii de la Cascada Bigăr se află sub supravegherea poliţiştilor

cascada bigar 1

Control judiciar pentru 60 de zile. Această măsură a fost dispusă faţă de cei doi bărbaţi care au spart o maşină parcată în apropiere de Cascada Bigăr. Poliţiştii au găsit în autoturismul hoţilor telefoane mobile, boxe audio, bijuterii, mai multe chei auto, dar și importante sume de bani, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 20.15, doi bărbați de 30 și 47 de ani, din Craiova și Timișoara, ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite, în autoturismul unei femei în vârstă de 44 de ani, din Arad, care și-a lăsat parcat autoturismul pe DN 67 B, în apropierea cascadei Bigăr.

Aceștia ar fi sustras din autoturism o geantă în care se afla suma de 3800 de lei, 50 de euro, un telefon mobil, două cărți de identitate și mai multe carduri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 5000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoanele bănuite de furt s-ar deplasa cu un autoturism spre municipiul Reșița. La intrarea în oraș, dinspre Anina, polițiștii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau cei doi bărbați. Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoturism mai multe bunuri: telefoane mobile, boxe audio, bijuterii din metal galben, mai multe chei auto dar și sume de bani, 10.800 de lei și 3130 de euro”.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul municipiului Reșița pentru audieri şi cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, scrie radioresita.ro.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentați în fața procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *