Hoţii au spart casa unui interlop din vestul ţării. Victima cere ajutorul poliţiei

Interlopul pare să se lupte cu un inamic invizibil. După ce autori necunoscuți au tras înspre locuinta interlopului în urmă cu două săptămâni, acum hoții i-au spart casa.

Interlopul din Arad, a cărui casă a fost, de curând, ciuruită de gloanțe, a fost vizitat de hoți! „Locotenentul” lui Fizi a sunat la poliție și a anunțat că din casă i-a disparut o borsetă și o geacă în care avea aproximativ 7.000 de euro, dar și o combină frigorifică. Acum, Fizidean cere ajutorul polițiștilor: „Mi-au furat banii dintr-o geacă și o borsetă. 7.000 de euro. Mi-au furat frigiderul, însă cel mai rău îmi pare că mi-au luat banii. Modemul a fost aici, telefonul portabil l-a luat și de aici, din bucătarie. Vestonul cu banii și cu portofelul erau lăsate în bucătărie… aici erau. 4500 de euro în borsetă și 2500 în veston”.

Îi este teamă pentru viața lui

Temutul Fizi are din nou probleme. Barbatului îi este oarecum teamă pentru că pare să se lupte cu un duşman invizibil. În urma cu aproape două săptămâni, cineva i-a ciuruit casa cu gloanțe, atacatorul nefiind încă identificat. „Acum, până la urmă o să îmi ia și viața, o să mor, mâine, poimâine…”, mărturisește interlopul. Pentru că polițiștii, care au făcut verificări la fața locului mai bine de cinciore, nu au găsit nicio urmă, iar ușa nu a fost forțată, Fizidean crede că suspectul este un cunoscut.

VEZI MAI MULTE AICI


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Hoţii au spart casa unui interlop din vestul ţării. Victima cere ajutorul poliţiei

  1. I-a venit randul de ce plange dupa bani ca nu a transpirat pentru ei acete specimene merita sa ajunga boschetar .Asta numai in Romania se poate intampla pe alte meleaguri nu se mai plangea el la politie pentru ca a-l intrebau unde munceste si care e venitul lui anual de are atatia bani cash in casa

  2. Asta-i cea mai tare! In restul tarii hotii sparg casele oamenilor cinstiti. In Banat, in schimb, hotii banateni sparg casele interlopilor. Chiar nu exista oameni cinstiti in Banat, ca sa poata „lucra” si hotii din zona in conditii normale?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare