Hoți specializați în furturile din mașini, prinși de poliție, la Timișoara. Au dat lovitura și la o școală

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, au  fost reținute de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru comiterea unor furturi din autoturisme și dintr-o unitate de învățământ. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul I.P.J. Timiș. 

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, mai așteaptă…

În data de 27 octombrie  a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara, au identificat patru bărbați, bănuiți de comiterea mai multor furturi.

În fapt, la data de 26 octombrie a.c., doi dintre aceștia, de 22 și 35 de ani, au fost depistați în flagrant în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism de pe raza municipiului Timișoara.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în perioada 14 – 16 octombrie a.c., cei patru bărbați au comis un număr de două acte materiale de furt în formă continuată, sustrăgând mai multe bunuri electronice dintr-o unitate de învățământ.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Pe numele bărbaților  au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

0 Comments

No Comment.