Hoț prins și bătut în stradă de patronul păgubit (video)

hot sibiu

Un tânăr a furat bijuterii dintr-un magazin din Sibiu, dar a fost văzut chiar de patronul vigilent când a băgat în haină un lănţişor de aur.

Tânărul a fugit imediat, însă a fost urmărit câteva sute de metri de patronul magazinului, bătut în stradă şi apoi imobilizat până la sosirea echipajului de Poliţie.

Un tânăr care a furat bijuterii dintr-un magazin de pe strada Turnului în Piața Corona, a fost imobilizat chiar de proprietarul unității, după o urmărire de câteva sute de metri, informează oradesibiu.ro.

Hoţul a dat lovitura într-un magazin din Piața Coroana din Sibiu, însă a fost văzut de patronul magazinului şi tot planul s-a dus pe apa sâmbetei.
A fugit, patronul l-a prins, l-a bătut bine în stradă, apoi a chemat Poliţia. Hoțul ghinionist a fost încătușat și dus la sediul IPJ Sibiu.

Hoţul de bijuterii e din Ocna Sibiului

„Am primit un apel prin la 112, prin care se solicita intervenția polițiștilor pentru aplanarea unei stări conflictuale pe strada Turnului. S-a intervenit cu un echipaj mixt, polițiști și jandarmi. La fața locului s-a constat că de fapt este vorba despre doi bărbați, unul dintre ei proprietarul unui magazin de bijuterii de pe strada Turnului, iar celălalt un bărbat despre care se presupune că ar fi sustras un lanț de aur din magazinul respectiv”.

Bărbatul a fost imobilizat de către polițiști și condus la sediul Poliției. El a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr, în vârstă de 23 de ani din Ocna Sibiului.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, conform oradesibiu.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns