Hoț de buzunare, prins după mai multe luni de căutări

furt portofel 1

Deși s-a întâmplat în urmă cu câteva luni bune, iar victima nu mai avea speranțe prea mari că își va mai vedea vreodată banii furați, polițiștii timișoreni au reușit să dea, recent, de urma hoțului.

Fapta a avut loc anul trecut, în octombrie, în plină zi. Urcându-se în autobuz și vrând să-și valideze călătoria, vicima – o tânără de 25 de ani, a realizat că portofelul, în care avea și 400 de lei, îi dispăruse din rucsacul de pe umăr.

În acel moment, a bănuit că furtul a avut loc în stație, în timp ce aștepta autobuzul.

După mai multe căutări, oamenii legii au reușit să dea de urma infractorului, în persoana unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din Timișoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului, precum și pentru recuperarea prejudiciului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Hoț de buzunare, prins după mai multe luni de căutări

  1. Felicitari Politiei! Nu ma pot insa abtine: sa tii portofelul in rucsacul purtat pe spate/umar e o mare greseala. Sa te urci in mijloacele de transport asa, e si mai rau. In tarile pe care le numim „civilizate” sa tii rucsacul pe spate/umar in tramvai sau autobuz se considera nesimtire, ocupa mai mult loc si deranjeaza sau loveste pe altii. Chiar ieri m-a pocnit una tinerica pe strada, s-a intors brusc la 90 de grade cu un rucsac mare in spate, dupa cum au sunat coastele mele cred ca avea lemne in el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *