Hipermarket Carrefour, deschis la Timişoara

Carrefour România a deschis, miercuri, primul hipermarket din Timişoara. Magazinul este situat în Calea Şagului nr. 100, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI Shopping City Timişoara.

Gama de articole este de aproximativ 50.000 (alimentare şi nealimentare), există 32 de case marcat şi laboratoare proprii de fabricaţie (măcelărie, gastronomie, brutărie, pizza şi cofetărie).

Carrefour Timisoara

S-au creat 300 de noi locuri de muncă, iar municipalitatea va beneficia de taxe şi impozite noi la bugetul local. Suprafaţa de vânzare este extrem de generoasă, 7.800 de metri pătraţi, numărul locurilor de parcare ridicându-se 1.800.

Cu ocazia deschiderii, până în 9 decembrie, clienţii pot câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre zecile de premii puse în joc: tablete, telefoane smart sau marele premiu, un autoturism Opel Corsa.

În România, Carrefour deţine 146 de magazine, dintre care 29 sunt hipermarketuri, 104 supermarketuri „Market”, 43 de magazine de proximitate „Express”, 10 magazine de proximitate „Contact” şi un magazin de comerţ online.

Foto: Adrian Pîclişan


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Hipermarket Carrefour, deschis la Timişoara

Lasă un răspuns