Herculane renaşte! Ce se întâmplă

Aerul curat și proprietățile curative ale izvoarelor din zona Băile Herculane i-au determinat pe unii turiști români să-și reorienteze opțiunile în alegerea destinației pentru petrecerea concediului. Chiar dacă stațiunea pare lipsită de viață, fiind și în fază de reconstrucție, în acest sezon a fost mai animată decât în unele locuri de pe litoralul românesc.

De exemplu, în stațiunea Olimp (curată, dar aproape în paragină) numărul turiștilor cazați la început de sezon estival a fost mult mai mic decât în alți ani, plaja fiind pe jumătate goală, în timp ce la Băile Herculane s-au depășit așteptările.

E drept, s-au deschis și mai multe pensiuni și localuri în această zonă de munte, iar prețurile sunt accesibile, dar și prioritățile românilor par să se fi schimbat.

Unii dintre turiștii sosiți la Băile Herculane pentru a-și petrece concediul au afirmat că au ales această stațiune pentru aerul ionizat, alții pentru a face tratamente balneo în apele termale, iar alții, pur și simplu pentru peisaj.

0 Comments

No Comment.