Haris Ferizovic, două din două la galele „Art of Contact”

Haris Ferizovic

Al patrulea succes din 2018 obţinut de Haris Ferizovic a fost unul special. Duminică, la „Art of Contact”, într-un meci-revanşă cu Bogdan Costan, elevul lui Ludovic Somogyi s-a impus din nou, la puncte.

A fost a doua victorie a sportivului în vârstă de 29 de ani într-o gală organizată de Iguana Fight Team împotriva celui care este legitimat la clubul Hercules.

La prima ediţie a competiţiei menţionate, desfăşurată în 2016, cei doi s-au luptat pe reguli de kick-boxing în cuşca de MMA, iar acum au făcut-o în ring, ei fiind încadraţi la categoria 73 de kilograme.

De fiecare dată, Ferizovic a avut mâna ridicată la final.

„Se poate şi mai bine de atât, întotdeauna este loc pentru evoluţii mai bune! A fost un meci echilibrat, dar Haris a avut grijă ca tot timpul să aibă ultima replică, să fie cu o lovitură peste adversar. Toate cele trei reprize au fost în avantajul său, eu aşa le-am văzut”, ne-a declarat antrenorul Ludovic Somogyi.

Alţi doi sportivi pe care acesta îi îndrumă au obţinut victorii la „Art of Contact”. În undercard, Emilian Mocanu l-a învins la puncte pe Florin Oltean (categ. 63 kg), iar Ciprian Sofian a trecut de Alexandru Andrei înainte de limită (categ. 50 kg). Cel din urmă este din Cărpiniş şi a fost sportiv al clubului CS Somo Kick-boxing Timişoara.

„Trei victorii din tot atâtea meciuri, asta înseamnă pentru mine o zi bună la birou! Sunt foarte mulţumit şi mândru de cum s-au comportat băieţii mei în ring”, ne-a mai spus Ludovic Somogyi.

Luna mai este una încărcată pentru elevii săi. Sâmbăta viitoare, opt dintre ei vor participa la gala de la Sânandrei, iar şapte zile mai târziu este programată Cupa României la kick-boxing, la Piteşti, unde vor urca în ring cinci reprezentanţi ai clubului de pe Bega.

În plus, Haris Ferizovic se află în discuţii cu organizatorii galei „Colosseum”, ce va avea loc la Bucureşti, în 24 mai.

Şi asta nu este tot! Ciprian Sofian şi Emilian Mocanu au fost propuşi să facă parte din lotul naţional al României pentru Campionatul European de kick-boxing programat în luna septembrie în Italia.

„Contează şi aspectul financiar! Ca antrenor şi preşedinte de club, în momentul de faţă sunt în căutare pentru posibili sponsori şi parteneri, şi nu doar pentru Campionatul European, ci şi pentru celelalte competiţii la care vrem să participăm”, a conchis Ludovic Somogyi.

Haris Ferizovic Ludovic Somogyi


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns