Handbaliştii de la SCM Politehnica Timişoara, reunire cu amicale tari și Cupa Poli 75

„Cupa Poli 75” - Programul meciurilor. Prezentarea lotului SCM Politehnica Timişoara și a noilor echipamente

Echipa de handbal SCM Politehnica Timişoara reia luni, 18 iulie, antrenamentele pentru noul sezon al Ligii Naționale de handbal. Alb-violeții vor avea aproape șase săptămâni la dispoziție pentru a pregăti startul.

Vizita medicală va fi miercuri, 20 iulie, iar apoi pregătirea va continua pe plan local, unde va avea loc și primul joc de verificare, cu Minaur Baia Mare (miercuri, 27 iulie). În ultimele două zile ale lui iulie, SCM Politehnica va juca în deplasare, cu HC Buzău.

De la Buzău, echipa pleacă spre București, pentru a întâlni reprezentanta României în Champions League, Dinamo (miercuri, 2 august).

Seria partidelor din pre-sezon va continua în Ungaria, unde timişorenii vor înfrunta de două ori (la 5 și 6 august) prim-divizionara KKFT Veszprem, ocupanta locului al zecelea în cel mai recent sezon al primei ligi maghiare.

Ultimele patru teste se vor juca acasă: cu nou-promovatele HC Odorhei și CSM Oradea (12 și 13 august) și la Cupa Poli 75, care va avea loc în zilele de 18 și 19 august.

La competiție, alături de SCM Politehnica Timișoara, vor participa Potaissa Turda, Metaloplastika Sabac (prim-divizionară din Serbia, locul 5) și RK Skopje 2020 (prim-divionară din Macedonia de Nord, locul 11).

Campionatul începe la 27 august, când formația de pe Bega înfruntă Potaissa Turda, în deplasare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *