Handbaliştii de la Poli Timișoara au meci de foc cu Dinamo Bucureşti. Partida se joacă duminică

Handbaliştii de la Poli Timișoara au meci de foc cu Dinamo Bucureşti. Partida se joacă duminică

Alb-violeții de pe semicerc se pregătesc pentru o deplasare în București, unde vor întâlni campioana Dinamo. Handbaliștii noștri ar fi trebuit să evolueaze cu Steaua București, pe teren propriu, dar la cererea clubului roș-alb s-au operat câteva modificări.

Partida Dinamo – SCM Poli (din etapa a XXI-a) va avea loc în avans, duminică, 20 februarie, de la ora 11,00, iar jocul dintre echipa noastră și Steaua (din etapa XX, programată în acest weekend) a fost amânat pentru miercuri, 23 martie, urmând să aibă loc la sala Constantin Jude și să fie televizat.

Dinamo a trecut pe primul al clasamentului, deși are un meci mai puțin decât a doua clasată, Potaissa Turda, și vine după o înfruntare dn Liga Campionilor: 30-35, aseară, acasă, cu Barcelona.

Echipa noastră a făcut prima remiză din acest sezon, în runda precedentă – 27-27, cu HC Buzău – și rămâne pe locul al doisprezecelea în ierarhie.

Handbaliştii violeți nu au jucat în „intermediara” de la mijlocul acestei săptămâni, căci disputaseră în avans meciul de la Turda (31-37).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.