Handbal masculin – Cupa EHF. POLI TIMIŞOARA, prima deplasare în Estonia

Echipa de handbal masculin Politehnica Timişoara şi-a aflat, marţi, prima adversară şi culoarul din primele două tururi ale Cupei EHF.

În runda inaugurală, formaţia alb-violetă va întâlni campioana Estoniei, Polva Serviti, primul meci urmând să se desfăşoare la sala „Constantin Jude”, iar returul – în deplasare. Polva Serviti a câştigat destul de greu titlul intern, după o finală cu meci decisiv în compania celor de la Viljandi.

În cupele europene, viitoarea adversară a Politehnicii a acces o singură dată în faza optimilor de finală, când a fost prezentă în Challenge Cup.

Dacă trec de formaţia baltică, pe elevii lui Pero Milosevici îi aşteaptă o nouă deplasare în nordul Europei, mai exact în Norvegia, unde vor da piept cu OIF Arendal. Această echipă a încheiat sezonul regulat al întrecerii interne pe prima poziţie, dar a pierdut surprinzător în sferturile de finală în faţa lui Beakkelaget, a şaptea clasată la finalul primei părţi stagionale. În ultimele două ediţii ale eurocupelor, gruparea norvegiană a ajuns de fiecare dată până în turul al treilea, adică înaintea fazei grupelor, unde a fost eliminată de Granollers (Spania) şi SKA Minsk (Belarus).

„La prima vedere pare un culoar favorabil, sperăm să fie într-un ceas bun. Important pentru noi este că am reuşit să ajungem în urnele tragerii la sorţi pentru o competiţie europeană prestigioasă”, a declarat preşedintele secţiei de handbal a SCM Timişoara, Ioan Silviu Doboşi. El a fost prezent la tragerea la sorţi ce a avut loc ieri, la Viena. Ba chiar a fost implicat activ, extrăgând din urne adversara din turul secund a Politehnicii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns