Halucinant! Cu mieii pe bancheta din spate…

miei 1

Subprefectul județului Timiș, Daniel-Cristian Franțescu, a coordonat miercuri o acțiune având ca scop verificarea activității desfășurate în piețele din municipiul Timișoara. La acțiune au participat reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului Județean de Jandarmerie și Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor.

Acțiunea a fost organizată pentru a se vedea dacă produsele comercializate în această perioadă respectă normele prevăzute de legislația în vigoare, inclusiv cele legate de igienă, astfel încât sănătatea cetățenilor să nu fie pusă în pericol.

Au fost constatate deficiențe majore, atât cu privire la expunerea mărfii spre vânzare, cât și cu privire la modul de depozitare. De exemplu, în Piața Badea Cârțan a fost depistat un comerciant care își stoca mieii tăiați pe bancheta din spate a unui autoturism. În această situație, marfa a fost confiscată, iar comerciantul și administratorul pieței vor fi sancționați.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Halucinant! Cu mieii pe bancheta din spate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *