Halal distracţie… Timişorean depistat trăgând cu o armă tip airsoft în peturi, în parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”

Halal distracţie... Timişorean depistat trăgând cu o armă tip airsoft în peturi, în parcarea Stadionului "Dan Păltinișanu"

Polițiștii locali aflați în patrulare în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 23.40, în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”, au observat un grup de tineri, aflați lângă un autoturism din parcare, care aveau o armă.

Când s-au apropiat de ei, au constatat că unul dintre aceștia trăgea cu o pușcă, care părea a fi de tip airsoft, în peturi și pahare de unică folosință. La vederea patrulei, acesta a încercat să ascundă arma. Cel în cauză a fost identificat în persoana lui L.V.F, de 22 de ani, din Timișoara.

„Acesta a declarat că arma aparține unuia dintre prietenii săi, cu care se afla în parcare, nerealizând pericolul la care îi poate expune pe cei din jur trăgând cu pușca respectivă. Tânărul a fost preluat de polițiștii locali și predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 2.

CITEŞTE ŞI: Tânăr de 22 de ani, mort într-un accident rutier

De menționat că, potrivit normelor metodologice de aplicare a Legii 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, desfășurarea unor activități sportive sau de agrement pe domeniul public, ce implică portul și folosirea replicilor de arme tip airsoft sau a dispozitivelor paintball, este permisă doar cu acordul autorităților publice locale, dacă locul nu este frecventat de populație, perimetrul este semnalizat, unitatea de poliție competentă teritorial este înștiințată, iar persoanele participante sunt echipate corespunzător”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *