”Hai, hai, cu trăsioara…” VIDEO

Pesediștii timișeni merg la congres în acordurile celebrei melodii ”Hai, hai, cu trăsioara”, a regretatului Liviu Vasilică și Grupul Teleormanul.

După ce președintele partidului a fost ales în persoana teleormăneanului Liviu Dragnea, urmează să fie stabilite celelalte funcții de conducere, respectiv președinte executiv, secretar general și 14 vicepreședinți.

Cei 62 de delegați din Timiș nu au primit un mandat strict pentru a vota într-un fel sau altul, însă speră ca Sorin Grindeanu să devină vicepreședinte la nivel național.

Situația este, însă, destul de confuză: potrivit deciziei Comitetului Executiv al PSD, președinții de organizații (cum este și cazul lui Grindeanu) nu pot cumula și funcția de vicepreședinte la nivel național. Or, până la momentul plecării spre București, mulți dintre delegați spuneau că merg la București ca să-l voteze pe Sorin Grindeanu, lucru care generează fireasca întrebare: renunță ministrul societății informaționale la șefia PSD Timiș, pentru un post în conducerea centrală?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns