Guvernul analizează redeschiderea școlilor, indiferent de rata de infectare

Autoritățile analizează redeschiderea graduală a grădinițelor și a școlilor, cu începere de la clasele mici, au declarat pentru Edupedu.ro surse din Ministerul Educației și surse politice. Acestea au confirmat că se lucrează la scenarii de redeschidere treptată a școlilor în toată țara, fără a se ține cont de rata de incidență a infectării cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis: Vaccinul anti-COVID va ajunge în România în primul trimestru din 2021

Potrivit acestora, se are în vedere redeschiderea pentru început a grădinițelor și a învățământului primar (clasele pregătitoare – a IV-a). În funcție de analizele de parcurs, ar putea fi redeschise și clasele a VIII-a și a XII-a, potrivit surselor citate, conform stiripesurse.ro.

1 Comments
Marius 04/11/2020
Sunteti tâmpiti. Cei mici vor răspindi virusul în toate familiile. Doar pentru ca mult iubitele corporații dragi celor de la putere sa realizeze profit în continuare ! Actualii guvernanți iubesc "companiile" asa cum se exprima, mai mult decît viețile si sănătatea noastră a tuturor. Cînd se va muri pe strada si acasă fiindcă nu va fi loc nici pe coridoarele spitalelor va fi tîrziu!!!