Grupul MedLife a finalizat achiziția Medici’s, operator medical din Timișoara

Grupul MedLife a finalizat achiziția Medici’s, operator medical din Timișoara

Grupul MedLife a finalizat achiziția Medici’s, operator medical din Timișoara.

Compania de servicii medicale MedLife anunță finalizarea tranzacției de preluare a 80% din pachetul de acțiuni Medici’s, operator medical din Timișoara, în urma aprobării de către Consiliul Concurenței.

Medici’s are în portofoliu 4 clinici, un laborator de imagistică medicală, o platformă de analize de laborator și un spital multidisciplinar, aflat în stadiu de amenajare. Medici’s Hospital va avea o suprafață totală de 5500 mp, fiind compus din două clădiri gemene.

CITEȘTE ȘI: Vremea se încălzește, la început de săptămână. Astăzi, la Timișoara se vor înregistra 25 de grade Celsius

Prima dintre ele, care urmează să fie funcțională din luna iunie 2023, va integra farmacie, imagistică mare (CT și RMN), săli de operație, ATI, saloane pre și post operatorii. Cea de-a doua clădire a spitalului are ca termen de finalizare anul 2024.

Tranzacția aprobată de Consiliul Concurenței presupune integrarea în Grupul MedLife atât a celor patru clinici Medici’s și a laboratorului, cât și a spitalului.

Astfel, MedLife ajunge să dețină în Timișoara 5 clinici, 2 laboratoare, 1 laboratotor de celule stem și 1 spital multidisciplinar, care la momentul finalizării va deveni cel mai mare spital privat din oraș.

“Parteneriatul cu Medici’s este unul strategic și are ca obiectiv consolidarea celei mai mari platforme de diagnostic și tratament din România, pentru a răspunde nevoilor specifice ale pacienților. Credem cu tărie că împreună cu partenerii noștri vom reușim să transformăm Timișoara într-unul din cele mai puternice hub-uri regionale de sănătate. De altfel, extinderea MedLife pe piața din Timișoara are ca rezultat, pe de-o parte, creșterea accesului pentru locuitorii din zona de vest la servicii medicale integrate, personalizate și complexe, și pe de altă parte, crearea unui mediu competitiv puternic, ceea ce conduce la dezvoltarea calității serviciilor medicale la nivelul întregului județ”, a declarat Dorin Preda, Director Executiv, MedLife Group.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *