Gropi uriaşe pe o şosea din Timiş! S-au produs deja două accidente grave în acest loc

gropi 2

În urmă cu vreo cinci ani, a fost asfaltată porțiunea de cinci kilometri din drumul județean dintre localitățile Jamu Mare și Clopodia (DJ 588). Ulterior, a fost modernizat și segmentul lipsă din legătura cu orașul Gătaia, Clopodia-Ferendia-Șemlacu Mare.

Localnicii nu puteau decât să se bucure că satele lor au fost racordate la harta rutieră civilizată. Astăzi, însă, între Jamu Mare și Clopodia, drumul are o mulțime de gropi, care se întrec între ele în privința adâncimii.

A conduce noaptea aici este o adevărată aventură. De altfel, pe această porțiune, s-au produs deja două accidente. De menționat că au mai fost probleme în privința calității execuției, în scurt timp după asfaltare, când au apărut în unele locuri crăpături.

Acum însă e nevoie de câteva plombe, pentru a-l aduce la standardul de circulabil, cum este și „fratele” mai mare, adică drumul național, pe porțiunea dintre Moravița și Jamu Mare, care are petece peste petece, dar… merge.

În așteptarea acelor roabe de asfalt ale drumarilor, șoferii localnici trebuie să circule cu frica în sân, de a nu rămâne… cu căruța-n drum.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Gropi uriaşe pe o şosea din Timiş! S-au produs deja două accidente grave în acest loc

Lasă un răspuns