Grindeanu: Contracte de peste 10 miliarde de euro, semnate în 2022. A fost anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene

Grindeanu, întrebat dacă a jucat la păcănele: ”Sincer, am jucat în studenţie”

Grindeanu: Contracte de peste 10 miliarde de euro, semnate în 2022. A fost anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene

2022 a fost anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene în domeniul transporturilor, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „au fost semnate și sunt în curs de semnare contracte cu o valoare totală de 10,2 miliarde de euro”.

„2022 a fost anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene în domeniul transporturilor, de la aderarea României la Uniunea Europeană! Au fost semnate și sunt în curs de semnare contracte cu o valoare totală de 10,2 miliarde de euro”, a scris, duminică, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Potrivit ministrului, creșterea capacității administrative, inițiată la nivelul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în decembrie 2021, a determinat creșterea gradului de contractare precum și scurtarea termenelor de avizare și adoptare în cazul finanțării obiectivelor de infrastructură.

CITEȘTE ȘI: Zile libere 2023. Când va fi prima minivacanță din acest an

„Banii europeni contribuie la o dezvoltare accelerată a infrastructurii de transport rutier, feroviar, naval și aerian”, încheie Grindeanu, conform Mediafax.

Foto: bursa.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *