Grecia, Spania, Italia și Germania, în zona roșie a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. CNSU a actualizat lista

CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. 74 de țări pe lista roșie

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, vineri, o hotărâre care prevede actualizarea listei țărilor sau teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, doar pentru statele membre UE și SEE, precum și excluderea din zona roșie a 13 țări.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de vineri Hotărârea numărul 4, care actualizează țările din zona roșie

Principale prevederi sunt actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, doar pentru statele membre ale Uniunii Europene și ale Spațiului Economic European și menținerea ratelor de incidență din săptămâna precedentă pentru statele terțe și excluderea din zona roșie a următoarelor state/zone cu risc epidemiologic ridicat: Africa de Sud, Brazilia, India, Nepal, Botswana, Eswatini, Namibia, Zimbabwe, Leshoto, Mozambic, Malawi, Angola și Zambia.

CITEȘTE ȘI: Aglomerație pe autostradă: coadă de autovehicule, nervi întinși la maxim. Intrarea pe A1 de la Holdea, blocată

Potrivit anexei hotărârii, pe lista roșie se află 74 de țări sau teritorii de risc epidemiologic ridicat, printre care Cipru, Franța, Grecia, Spania, Italia, Bulgaria și Germania, scrie Mediafax.

zona rosie 1


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *