Grav accident de circulație în Timișoara: un motociclist a lovit un cal

Accidentul a avut loc pe Calea Torontalului. Nu se stie cum, un cal a ajuns pe mijlocul drumului, iar un motociclist l-a lovit în plin. Motociclistul a fost grav rănit și transportat la spital. Calul a trebuit să fie eutanasiat, din cauza multiplelor traumatisme pe care le suferise.

CITEȘTE ȘI: Regulile propuse pentru începutul noului an școlar, greu de pus în practică

În zonă s-au format cozi de mașini până când locul a fost cercetat de polițiști și curățat de resturile provenite din accident. Nu este pentru prima dată când șoferii se trezesc cu cai lăsați sau scăpați liberi pe străzile orașului. De data aceasta, nenorocirea s-a produs.

“Un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus o motocicletă ăe DN6, dinspre Timișoara spre localitatea Becicherec, iar la kilometrul 561 a intrat în coliziune cu un cal nesupravegheat care a pătruns pe partea carosabilă din partea stângă a sensului său de mers. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului în vârstă de 32 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa foto: Facebook  info trafic jud Timiș

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
ton civilizat 3 septembrie 2020
Calul sigur avea un proprietar care trebuie sa raspunda in fata legii. Avea plantat cipul de identificare (precum la caini sau pisici)? Sunt amanunte care dorim sa le aflam, este ceva anormal, consider, suntem in Timisoara, nu intrun sat izolat.
DoamneFeri 3 septembrie 2020
Nenea Jurnalistu i have a question, i-au întocmit dosar penal calului pentru vătămare? Suntem nebuni? Ce porcarii scrieți!