Gratuit cu vaporașele de Ziua Timișoarei!

Vaporașele achiziționate de Primăria Timișoara acum mai bine de doi ani vor primi, în curând, undă verde pentru a naviga pe Bega.

Până când aceasta va deveni o treabă serioasă și în acord cu toate legile și reglementările, de Ziua Timișoarei vor fi trei vaporașe care vor circula gratuit.

„Știu că va fi foarte multă lume care va dori să se plimbe cu vaporașele, dar una din nave va fi de protocol, iar pe ea vor urca oaspeți, consilieri locali, indiferent de apartenența politică, oficialități județene.

Ele trebuie să intre, oricum, în procedura de testare, pentru că nu au mai navigat de doi ani”, a explicat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Programul de navigare și numele vaporașelor care se vor afla pe Canalul Bega în weekend va fi anunțat ulterior.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Gratuit cu vaporașele de Ziua Timișoarei!

  1. In anul 2016 s-a facut „navigatie de proba” la pretul de 1 leu biletul. Nu m-am urcat, fiindca nu au acoperis panoramic, deci pe lateral nu se vede aproape nimic, nivelul apei fiind foarte jos. Dupa parerea mea, o investitie inutila – sa fi luat exemplu de la orasul Strassbourg, acolo sa vezi vaporase cu cupola de plexiglas care se poate deschide pe vreme frumoasa.

Lasă un răspuns