Grant-uri de 25.000 de euro pentru tinerii din Timișoara cu spirit antreprenorial, dar cu venituri scăzute

finantare 3

Proiectul inițiat de Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL) Timișoara ”Antreprenoriat pentru ocupare și integrare socială” adresat tinerilor care doresc să inițieze o afacere, cu vârste de peste 18 ani din Timișoara, care au absolvit cel puțin 10 clase și ale căror venituri financiare sunt foarte scăzute poate fi accesat și de elevii învățământului preuniversitar.

CITEȘTE ȘI: Alertă de la meteorologi! Ploi însemnate cantitativ, până la 60 l/mp, în vestul țării

Pe lângă aceste criterii, tinerii trebuie să aibă domiciliul în zonele de acțiune a asociației, respectiv în Soarelui, Kuncz, Plopi, Modern, Ciarda Roșie, Crișa, Dorobanți, Ghiroda Nouă, Mătăsarilor sau Traian.

Persoanele eligibile admise vor fi înscrise într-un program de formare pe două componente – un curs de antreprenoriat  cu durata de o lună și un stagiu de practică. Participanții vor primi diplome de calificare, însă, în final, doar 24 dintre ei vor putea dezvolta o afacere proprie pentru care vor primi o finanțare în valoare de 25.000 de euro.

Perioada de înscriere se încheie pe 15 noiembrie. Informații suplimentare pot fi oferite la numerele de telefon 0771 460 858 / 0772 155 002, la adresa de e-mail [email protected] sau accesând link-ul https://exino.ro/proiecte/galtimisoara/.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns