Gradiniţă nouă şi şcoală modernă, într-o comună de lângă Timişoara. Investiţia, aproape 4.000.000 de euro

gradinita giarmata

Până în luna aprilie, grădinița cu program prelungit dintr-o comună timişeană va fi reabilitată, astfel încât 80 de micuți vor putea învăța în cele mai bune condiții. Unitatea va avea patru module, înglobând câte o sală de clasă și una de mese. Valoarea proiectului este de două milioane de lei.

Se întâmplă la Giarmata, unde o altă grădiniță cu program prelungit urmează să se construiască în cartierul Primăverii. Aceasta va avea o capacitate de 120 de locuri, investiția fiind în valoare de 500.000 de euro, asigurată din fonduri europene.

Virgil Bunescu, edilul-șef al comunei, a menționat: ”Tot din primăvară vor începe și lucrările de construire a unei noi școli, una modernă, pentru elevii de la clasa pregătitoare până pentru cei de a VIII-a. 16 milioane de lei va costa ridicarea unității de învățământ”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Gradiniţă nouă şi şcoală modernă, într-o comună de lângă Timişoara. Investiţia, aproape 4.000.000 de euro

  1. Atata manipulare si lauda ca nu s-a vazut nimic in mandatul acesta.Proiecte si proiecte si 1000 de miliarde de s-au facut lucrari de mantuiala si lacomia este mai insetata ca niciodata la sfarsitul celui de al doilea mandat.Nasol la licitatii ca nu stii cine iti vine sau stii domnule care te laudai ca iti donez salariu de primar,ba mai mult acum te joci cu averea comunii aruncand vorbe si lucrari de mantuiala cu constrcutori care „va iubesc”.

Lasă un răspuns