Grădinile din Kuncz, luate cu buldozerul!

Primarul Nicolae Robu a recunoscut că nu a mai trecut prin cartierul Kuncz din campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2008, eventualele vizite fiind în viteză.

CITEȘTE ȘI: Tânăr găsit fără cap, în mașina de măcinat porumbul

Acum, după ce împreună cu o echipă a primăriei a examinat mai în detaliu zona, a rămas neplăcut impresionat de ce a văzut acolo.

„Nu credeam că mai există aşa ceva. Pare o zonă uitată de lume. Recunosc că nu am mai avut intervenţii acolo, însă vă asigur că nu va rămâne aşa cum este acum.

CITEȘTE ȘI: Copiii unor familii din Timiş au golit conturile părinţilor din cauza jocurilor de pe telefon

Vom vedea ce formule de finanţare vom găsi, pe GAL sau altceva”, a declarat primarul Timişoarei.

Un aspect care l-a deranjat foarte mult pe Nicolae Robu este că o parte a locuitorilor din zonă au acaparat terenul public, transformându-l în grădini personale.

CITEȘTE ȘI: Reînvie un gigant românesc! Se deschid noi magazine

Primarul anunţă că cei care au ridicat garduri pentru a-şi împrejmui grădinile vor trebui să le dea jos, altfel urmând a se interveni cu buldozerele.

Potrivit edilului-şef, primăria intenţionează să realizeze amenajări de substanţă în Kuncz, cu parcuri, alei, bănci şi alte dotări care să schimbe înfăţişarea zonei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Grădinile din Kuncz, luate cu buldozerul!

  1. In orasele civilizate din toate tarile terenurile publice nefolosite de la marginea orasului sunt inchiriate cetatenilor care vor sa-si faca gradina. Asa a fost in Timisoara, asa e in Germania. Daca primaria vrea sa faca parc e ok, daca procedeaza la fel cum a facut cu garajele din Soarelui, au fost evacuate si au stat 3 ani in paragina, e o (alta) mare porcarie.

Lasă un răspuns