Grădinile din Kuncz, luate cu buldozerul!

Primarul Nicolae Robu a recunoscut că nu a mai trecut prin cartierul Kuncz din campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2008, eventualele vizite fiind în viteză.

CITEȘTE ȘI: Tânăr găsit fără cap, în mașina de măcinat porumbul

Acum, după ce împreună cu o echipă a primăriei a examinat mai în detaliu zona, a rămas neplăcut impresionat de ce a văzut acolo.

„Nu credeam că mai există aşa ceva. Pare o zonă uitată de lume. Recunosc că nu am mai avut intervenţii acolo, însă vă asigur că nu va rămâne aşa cum este acum.

CITEȘTE ȘI: Copiii unor familii din Timiş au golit conturile părinţilor din cauza jocurilor de pe telefon

Vom vedea ce formule de finanţare vom găsi, pe GAL sau altceva”, a declarat primarul Timişoarei.

Un aspect care l-a deranjat foarte mult pe Nicolae Robu este că o parte a locuitorilor din zonă au acaparat terenul public, transformându-l în grădini personale.

CITEȘTE ȘI: Reînvie un gigant românesc! Se deschid noi magazine

Primarul anunţă că cei care au ridicat garduri pentru a-şi împrejmui grădinile vor trebui să le dea jos, altfel urmând a se interveni cu buldozerele.

Potrivit edilului-şef, primăria intenţionează să realizeze amenajări de substanţă în Kuncz, cu parcuri, alei, bănci şi alte dotări care să schimbe înfăţişarea zonei.

1 Comments
Dan A. 23/01/2019
In orasele civilizate din toate tarile terenurile publice nefolosite de la marginea orasului sunt inchiriate cetatenilor care vor sa-si faca gradina. Asa a fost in Timisoara, asa e in Germania. Daca primaria vrea sa faca parc e ok, daca procedeaza la fel cum a facut cu garajele din Soarelui, au fost evacuate si au stat 3 ani in paragina, e o (alta) mare porcarie.