Goluri şi autografe pentru elevi

Alb-violeţii lui Valeriu Răchită au poposit din nou în curtea şcolii.

Mario Contra, Dorin Codrea, Cosmin Bîrnoi, David Pop, Denis Golda, Giani Stere şi Lucian Oprea au jucat cu o selecţionată a Şcolii Gimnaziale nr. 13 din Timişoara.

Ultimul dintre aceştia este un fost elev al instituţiei de învăţământ menţionate. S-au disputat trei meciuri de câte 20 de minute, iar la final jucătorii de la ACS Poli au împărţit autografe.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul programului naţional „Şcoala Altfel”.

„Generală 13” a fost construită într-o perioadă în care România a trecut printr-o perioadă de dezvoltare economică bună. De aceea, populaţia ţării, şi în mod special cea din Timişoara, a beneficiat de crearea unor cartiere noi de locuinţe, precum Calea Şagului, care a apărut în perioada 1960-1970. Aceste cartiere necesitau şi asigurarea spaţiilor şcolare, datorită înmulţirii copiilor de vârstă şcolară. În Calea Şagului s-au construit două şcoli la o distanţă relativ mică, cu scopul de a asigura spaţiile şcolare necesare în apropierea domiciliului. Şcoala îşi desfăşoară activitatea într-o clădire P+1 şi dispune de un număr de 12 săli de clasă, un laborator, şase cabinete, un atelier, patru cabinete metodice, o sală de sport, un cabinet stomatologic, trei grupuri sanitare şi opt anexe.

„Suntem onoraţi că am fost invitaţi la un mini-turneu demonstrativ, evoluând astăzi contra elevilor din clasele V-VIII de la Şcoala Gimnazială nr. 13”, au spus poliştii.

1 Comments
podul pacii 19/04/2019
macar aici sa mai castige un meci acs robutehnica recas