Glume de vară la PMP Timiș

Cornel Samartinean1

Partidul Mişcarea Populară pare să fi intrat într-o pasă proastă, ieşirea din prim-plan a lui Traian Băsescu provocând plecarea din partid a tot mai multor parlamentari.

 

Ce se întâmplă în Timiş, unde PMP are un deputat, pe Cornel Sămărtinean? Pleacă şi el?

 

Nici vorbă, după cum susţine deputatul, care măreşte chiar potul: “Cum să plec, doar sunt preşedinte de filială? Nu m-a ofertat nimeni în mod special în această perioadă, ba dimpotrivă, eu le mai zic unor colegi din alte partide să vină la noi!”.

 

Declaraţia lui Sămărtinean ar putea fi privită ca o glumă, dacă deputatul nu ar adopta aceeaşi atitudine atunci când vine vorba de situaţia de la Consiliul Judeţean Timiş.

 

Aici, PMP a pierdut postul de vicepreşedinte, odată cu plecarea din funcţie a Roxanei Iliescu şi urmează să desemneze un nou consilier judeţean.

 

Sămărtinean spune că nu s-a decis cine va fi noul membru al CJT, dar că partidul nu a renunţat la ideea de a deţine postul de vicepreşedinte.

 

Ciudat este că PMP a denunţat protocolul de colaborare cu PSD şi ALDE, care îi asigurase acest post, fapt care face ca declaraţia lui Sămărtinean să poată trece ca o glumă de vară.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Glume de vară la PMP Timiș

  1. Rar mi/a fost dat sa văd un asemenea politician. Slab de tot. Asta trăiește intr-o lume fantastica, imaginara. Nu are nicio tangenta cu realitatea.

  2. Un om macabru. A distrus filiala, el și cu Candea. Urmează marea migrație. „Încotro ne îndreptăm?” este întrebarea la moda între aleșii locali PMP. Rusineeee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *