Giarmata şi Pişchia, „vizitate” de piloţii de raliuri

Caravana automobilistică timişeană se va muta în weekend în comunele Giarmata şi Pişchia. Sâmbătă este programată etapa cu numărul opt a Campionatului de Automobilism şi Karting Timiş 2018, sub denumirea „Rally-Kart – Giarmata – Pişchia 2018”, în organizarea Comisiei de Automobilism şi Karting (CAK) din cadrul ACR Timiş.

Competiţia menţionată se distinge de altele prin diversitatea genurilor de concursuri.

CITEȘTE ȘI: Tragedie: Un bărbat care a provocat un accident uşor s-a speriat şi s-a sinucis

Prima secţiune va fi o super-specială în centrul comunei Giarmata, pe strada Morii, de la sensul giratoriu până la intersecţia cu strada Nouă, pe o lungime de 600 de metri, cu începere de la ora 10.

Va urma o secţiune de VTM cu trei manşe – DC 62, în comuna Pişchia, la ieşirea din satul Bencecu de Jos spre Bencecu de Sus, pe o lungime de trei kilometri, de la ora 11.

CITEȘTE ȘI: Rugă de poveste lângă Timișoara

Secţiunea a treia, un speed-show, este programată la Giarmata într-o parcare privată, lungimea traseului fiind de un kilometri.

Aici, startul va fi dat în jurul orei 12,30. Tot aici vor avea loc şi concursurile de karting şi drift.

„Toate secţiunile se anunţă a fi deosebit de spectaculoase. Menţionăm că acest gen de concurs automobilistic şi de karting este al cincilea consecutiv din istoria celor două comune, prin aceasta devenind o tradiţie.

Cele două localităţi rurale se menţin cu brio în cercul select de localităţi româneşti organizatoare de raliuri, fiind singurele care îşi unesc forţele pentru organizarea unei competiţii sportive automobilistice”, a declarat preşedintele Comisiei de Automobilism şi Karting Timiş, Ladislau Giurisici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns