Ghid pentru părinții speciali

terapie 1

Asociația ”Copii și Zâne” invită, sâmbătă, părinții, psihologii, terapeuții, medicii pediatri și psihiatri la o discuție cu specialiștii privind copiii cu tulburări în dezvoltare. În cadrul acțiunii va fi prezentat singurul centru de intervenţie timpurie din Timişoara, punându-se accent pe diagnosticarea și eficiența terapiilor în cazul unui copil cu întârzieri în dezvoltare, tulburări din spectrul autist sau dificultăți în învățare.

”Prin inițiativa noastră atragem atenția asupra importanței abordării multidisciplinare în stabilirea unui diagnostic și necesitatea îndreptării copilului către o intervenție terapeutică. Este vital ca medicul, psihologul, părinții și ceilalți specialiști implicați să fie informați, să comunice eficient și să valorifice fiecare șansă de recuperare a întârzierilor.

<<Ghid pentru părinți speciali>>, publicația lansată în cadrul conferinței, va ușura drumul părinților care sunt puși în situația de a căuta informaţii din foarte multe resurse atunci când conștientizează faptul că cel mic nu se dezvoltă în ritmul celorlați copii,” a spus coordonatorul proiectului, Alexandra Pascariu, copreședinte și psihopedagog în cadrul Asociației ”Copii și Zâne”.

Întrunirea va avea loc la sediul CECCAR Timiș, pe strada Moise Nicoară nr. 21, Timișoara, participarea fiind gratuită, toți invitații prezenți primind câte un exemplar al volumului.

”Ghid pentru părinți speciali” este un proiect susținut prin ”Timotion-Timișoara se mișcă”, eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Alergotură și Fundația Comunitară Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ghid pentru părinții speciali

Lasă un răspuns