Gheorghe Falcă: Fiecare român o să-și reducă din consum. Mama în baie, din două, aprinde doar un singur bec

Gheorghe Falcă: O singură țară se mai opune aderării României la Spațiul Schengen, dar e "o redută grea"

Gheorghe Falcă: Fiecare român o să-și reducă din consum. Mama în baie, din două, aprinde doar un singur bec

Fiecare român o să-și reducă din consum, costurilesunt foarte ridicate, spune la RFI eurodeputatul PNL Gheorghe Falcă: „Am fost săptămâna trecută, în week-end, la mama acasă și din cele două becuri pe care le avea în baie, doar unul era aprins, pentru că avea factura destul de mare”.

„Eu cred că fiecare român o să-și reducă din consum, costurile sunt foarte ridicate. Am fost săptămâna trecută, în week-end, la mama acasă și din cele două becuri pe care le avea în baie, doar unul era aprins, pentru că avea factura destul de mare. Fiecare o să ne adaptăm la aceste reduceri, deci nu trebuie să fie ceva forțat creat de stat. Statul în schimb poate să producă reduceri în structurile administrative, în instituțiile publice, în orele pentru iluminatul public”, spune Gheorghe Falcă.

El afirmă că nu este de acord cu Rareș Bogdan, care le-a spus tinerilor liberali să nu facă un singur duș pe săptămână și să nu închidă apa de la robinet când se spală pe dinți.

„Acuma, eu cred că trebuie să facem mai multe dușuri decât unul pe săptămână. (…) Rareș a spus aceste afirmații într-un context, într-o întâlnire cu tinerii liberali, încurajându-i să nu preia orice lucru care se aude, ca și radicalism, dintr-un anumit spațiu public european, dar eu am văzut apoi o intervenție nouă a lui Rareș Bogdan, care spunea că niciodată nu a fost cu gândul de a avea un mesaj antieuropean”, arată Falcă.

Gheorghe Falcă a reacționat și la declarația lui Marcel Ciolacu. Social democratul a spus: ”Eu nu pot să le cer românilor să vină să facă vreo economie, să stingem becuri”.

CITEŞTE ŞI: ”Cine-a pus cârciuma-n drum / Ăla a fost om nebun” (VIDEO)

„Cel care se ocupă la nivel european de acest domeniu este domnul Timmermans, care este socialist. Un conflict în interiorul socialiștilor, am putea să spunem că vine o astfel de declarație. Eu cred că noi trebuie să ne și asumăm anumite lucruri, trebuie să avem și curajul să spunem adevărul despre criză, adevărul despre război, adevărul despre prețul curentului, adevărul că trebuie să economisim, pentru că facturile crescând, costurile vieții noastre cresc. (…) Domnul Ciolacu trebuie să devină prim-ministru în primăvara anului 2023, acolo trebuie să-ți asumi, o să vină momente dificile, în orice guvernare sunt momente de criză, trebuie să-ți asumi poziția de a ieși în fața cetățenilor și de a spune: dragi cetățeni, acesta este drumul. Nu poți să fugi de astfel de responsabilități”, încheie eurodeputatul PNL, conform Mediafax.

Foto: ghidularadean.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Gheorghe Falcă: Fiecare român o să-și reducă din consum. Mama în baie, din două, aprinde doar un singur bec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *