Gest deosebit al unui polițist în rezervă

politist
În 4 august maratonistul Dănuț Cernat, politist în rezervă, va alearga pentru copiii polițiștilor decedați de Covid 19 în cadrul campaniei „Turul României în pași de alergare” inițiată de Corpul Național al Polițiștilor.  În săptămâna aceasta, se va afla pe raza județului nostru, astfel că ne dorim să îi marcăm prezenta și totodată sa ne alăturăm lui.

 

Maratonistul Dănuț Cernat, a pornit la data de 1 iunie din București, a străbătut 15 județe și a alergat peste 1.500 de km, ajungând în data de 2 august la Timișoara, iar în data de 4 august va pleca către Buziaș, însoțit de către câțiva polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și copii ai acestora, pe jos sau cu bicicleta. În zilele următoare își va continua traseul până la Lugoj și apoi către Caransebeș.

 

Totodată, în cadrul acestei campanii, polițiștii vor face donații în bani, sume care vor ajunge la copiii polițiștilor decedați.

 

Prin această activitate dorim să ne aducem și noi contribuția oricât ar fi de infimă pe lângă gestul lui demn de urmat și, totodată să sprijinim această inițiativă eroică, dedicată copiilor polițiștilor răpuși de acest virus” transmit reprezentanții IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns