Gerul s-a instalat în România. Află cum va fi vremea pe 1 decembrie

Alertă de ger pentru toate zonele țării! Totul va îngheța, iar temperaturile vor fi foarte scăzute în aproape toate regiunile țării.

Alertă de ger puternic a fost emisă de specialiştii Severe Weather Europe, iar proiecţiile arată că în România va fi deosebit de frig în zilele ce urmează, urmând a se înregistra -12, chiar şi -16 grade Celsius în anumite regiuni ale țării.

Specialiştii anunţă nopţi şi dimineţi deosebit de reci, cu ameliorări uşoare spre mijlocul zilei. Se vor înregistra temperaturi mai scăzute cu 12 grade Celsius în ultimele zile din noiembrie, faţă de cifrele normale pentru această perioadă, scrie evz.ro .

Deja au fost înregistrate și -16 grade Celsius.

Specialiştii Severe Weather Europe precizează că un val de ger puternic, care vine de pe teritoriul rusesc se îndreaptă spre Europa şi va ajunge deasupra României în cursul acestei nopţi, urmând a fi prezent şi pe parcusul zilelor următoare. Valul de aer siberian îşi va face simţită prezenţa şi în celelalte ţări europene, însă în România se vor înregistra printre cele mai scăzute temperaturi.

sursa : evz.ro

foto: arhivă

 

ghidularadean.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns