Gerul a dat peste cap traficul feroviar. Niciun tren nu circulă pe magistrala Bucureşti-Timişoara

tren 7

Mai multe trenuri sunt blocate în România, în ajun de An Nou, din cauza temperaturilor extreme. Astfel, nicio garnitură nu circulă pe magistrala Timişoara-Bucureşti, dar sunt probleme şi pe alte rute feroviare.

Traficul feroviar este oprit în judeţul Harghita, pe magistrala 400, între Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului, după ce o locomotivă a deraiat, iar trenul a rămas pe linie. CFR Călători anunţă că până la redeschiderea în conditii de siguranţă a circulaţiei feroviare între staţiile Izvorul Oltului şi Izvorul Mureşului, pasagerii de la trenurile aflate in circulaţie sunt transbordaţi cu mijloace auto pe distanta Izvorul Oltului – Izvorul Muresului şi retur.

De asemenea, traficul feroviar este oprit pe magistrala 900 Timişoara – Bucureşti, după ce o şină s-a fisurat din cauza frigului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, în judeţul Timiş, traficul feroviar este întrerupt pe Magistrala 900 Timişoara – Bucureşti, la kilometrul feroviar 562.

Circulaţia feroviară este întreruptă din cauza unei şine care s-a fisurat în urma temperaturilor extrem de scăzute.

Totodată, pe intervalul de staţii Remetea Mare – Timișoara Est (SRCF Timișoara), din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricţie de viteză de 5 km/h, trenurile circulând pe porţiunea respectivă sub atenta supraveghere a personalului feroviar.

De asemenea, pe relaţiile Constanţa-Mangalia şi Medgidia-Tulcea, din cauza rafalelor puternice de vând, CFR Călători a introdus tracţiune Diesel.

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Gerul a dat peste cap traficul feroviar. Niciun tren nu circulă pe magistrala Bucureşti-Timişoara

  1. In atentia celor care au redactat stirea si celor care au preluat informatii false verificati ceea ce scrieti. Niciodata magistrala c.f. 800 pe tronsonul Constanta-Mangalia respectiv Medgidia -Tulcea nu a fost electrificata, in consecinta si pana acum se circula doar cu tractiune diesel!
    Chestia asta tine de cultura generala si oricum se invata la geografie, desigur pentru cine a frecventat scoala!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *