Gerald Simonis, candidat independent la Primăria comunei Moşniţa Nouă: „Moșnița are nevoie de schimbare”

simonis 5

De ce are Moșnița Nouă nevoie de schimbare?

Moșnița Nouă trebuie să se transforme dintr-o localitate subdezvoltată în cea mai frumoasă și prosperă comună din zona periurbană a Timișoarei. Potențialul extraordinar pe care îl are acest teritoriu, în care ne trăim viața și ne creștem copiii, poate fi pus în valoare doar printr-un program care presupune o  administrație care să nu fie preocupată doar de îmbogățirea camarilei și de servirea unor interese de partid. E trist că în buza orașului Timișoara avem o zonă cu multe case noi, cu construcții moderne și elegante, dar în care lipsesc lucruri de bază, cum ar fi asfaltul până la poartă sau trotuarele și iluminatul. Este important ca această zonă să fie crescută cel puțin la nivelul Dumbrăviței sau Girocului.

 

O candidatură de primar independent poate face diferența? De ce?

Pentru o administrație corectă, transparentă, fără obligații de ordin clientelar, pentru decizii juste și în folosul cetățenilor, pentru eficiență, soluția este un INDEPENDENT. Un primar care să fie în mijlocul oamenilor, care să stabilească prioritățile împreună cu ei, care să propună proiecte de asfaltare, iluminat, realizarea pistelor de biciclete, construirea de grădinițe și școli, administrație transparentă, înainte de orice altceva.

 

Care ar fi planul pentru schimbarea din Moșnița Nouă, cu ce ar trebui să înceapă?

Le-am spus tuturor celor care trăiesc în comună: ”Dacă vreți să scăpați de coșmarul drumurilor de piatră, de gropi, de lipsa trotuarelor și a coșurilor de gunoi, sunt omul vostru!” Și chiar cred asta. La modul cel mai sincer, am intrat în bătălia electorală pentru că m-am săturat. M-am săturat să aștept ziua în care lucrurile vor merge bine. M-am săturat să văd că după patru ani vin alți patru ani și nu se schimbă nimic pentru noi. Iar ca să vorbim în termeni realiști, înainte de dezvoltare urbană, digitalizare sau aplicarea unor planuri de impact pentru comunitate, trebuie să rezolvăm altceva: să avem banalul asfalt până la poartă.

 

Ce ar trebui să se întâmple în pasul doi?

Este esențială o platformă online unde cetăţenii să aibă acces la liberă informare și care să confere transparență în cheltuirea banului public. În era internetului, a facebookului, a whatssapp-ului, a comunicării instant, este important să existe comunicare modernă în tot ceea ce ține de administrație. Eliminarea birocrației este o altă temă importantă. O comunitate modernă ca cea din Moșnița Nouă, cu oameni dinamici și implicați, are nevoie de facilități și de eficiență. Având în vedere cozile care se formează la primărie, inclusiv când ajung cetățenii acolo cu o mică problemă, trebuie luate măsuri și simplificate procedurile greoaie care generează stres și pierderi de timp pentru cetăţeni, programul de lucru al instituției trebuie să fie adaptat cerințelor, actualul fiind peste mâna cetăţenilor. Apoi putem vorbi de obiectivele pe care vreau să mi le asum: grădiniţe noi, creşe, și o şcoală, pentru copiii din comună, dar și susținerea generației tinere din comunitate prin identificarea de terenuri şi crearea de puz-uri pentru tineret.

Ce alte motive ar trebui să conteze pentru cetățean, astfel ca să-l aleagă pe independentul Simonis?

Am în plan pentru Moșnița Nouă să impun o dezvoltare armonioasă și sustenabilă care trebuie obligatoriu să evite blocuri între case, care să mențină și să îmbunătățească spațiile verzi, să asigure un confort din toate punctele de vedere. O administrație justă trebuie să fie liberă de lucrări cu dedicație și să realizeze dezbatere publică pe buget. Toate acestea le pot face dacă locuitorii din Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Urseni, Albina și Rudicica aleg să îmi acorde votul. Sunt un om hotărât, chiar sunt. Și încă ceva: sunt INDEPENDENT până la capăt și decis să transform comuna noastră împreună cu voi. Sunt GERALD SIMONIS și vă spun că Moșnița are nevoie de schimbare!

 

Comandat de Simonis Gerald Oscar – Candidat Independent Primaria Mosnita Noua

Executat de SC TIMPRESS SA

Cod mandatar financiar : 24200428

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns