GER de crapă pietrele. Minus 27 de grade Celsius resimțite în această dimineață

temperaturi mici

Cea mai geroasă noapte din această toamnă a adus temperaturi resimțite de până la -27 de grade Celsius, potrivit Autorității Naționale de Meteorologie (ANM).

Miercuri dimineață la ora 7, indicele de răcire la nivel național arăta temperaturi resimțite de -27 de grade Celsius la Vf Omu, -24 de grade în apropiere de Întorsura Buzăului și -20 de grade în Ceahlău, la Vf Toaca.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată de ANM la ora 7 era de minus 13 grade la Fundata și Bucin. În București au fost minus 5 grade Celsius la primele ore ale dimineții.

Astăzi vremea se va menţine deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării, deşi valorile termice vor marca o uşoară creştere.

În regiunile intracarpatice vor fi precipitaţii slabe în Crişana, Maramureş, local în Banat şi pe arii restrânse în Transilvania, predominant sub formă de ninsoare. În restul ţării, cerul va fi temporar noros şi doar izolat în Moldova va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în Delta Dunării.

Dimineaţa, pe arii restrânse, în special în sud şi est va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 8 grade.

În capitală, dimineata, -4…-2 grade. Pe parcursul zilei se menţine vremea rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară si cu o maximă de 7…8 grade.

realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *