George Simion este noul președinte al AUR

George Simion

George Simion este noul președinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în urma alegerilor interne desfășurate duminică, la Palatul Parlamentului.

George Simion a candidat cu moțiunea „România bogată: creștină și democrată“ și a obținut o majoritatea voturilor din partea delegaţilor la Congresul extraordinar al partidului desfășurat la Palatul Parlamentului. El a obținut 784 de voturi din totalul de 832.

„Mulțumesc celor care au făcut un mare sacrificiu, acceptând invitația noastră de a fi parte a echipei de conducere. Am vorbit în rezoluțiile pe care congresul le-a adoptat aici despre frații noștri din Basarabia, despre securitatea energetică a țării, despre războiul din Ucraina, însă în interiorul țării avem un alt război care trebuie oprit de urgență: războiul româno-român. Trebuie sa facem pace între noi.

Un alt război se poartă, de asemenea, împotriva întreprinzătorilor români”, a declarat George Simion.

CITEȘTE ȘI: Jaf demn de filmele de comedie: Un român care ”ținea de șase” a adormit, în timp ce alți 5 amici jefuiau o bijuterie, în Belgia

AUR a stabilit modul în care va fi stabilit candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale. „Astăzi anunț oficial: candidatul Alianței pentru Unirea Românilor va fi ales de către toți românii, prin vot deschis, pe model occidental. Să începem seria de dezbateri prezidențiale cu toți cei care doresc să se înscrie în competiție și întrunesc criteriile de eligibilitate și minim de popularitate să pornească pe acest drum”, a mai spus președintele Simion. Noua conducere a AUR își propune să obțină guvernarea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *