Generalul decide soarta „oştenilor” din UNPR

gabriel oprea 1

Permutările care au loc pe scena politică înaintea examenului de la alegerile europarlamentare nu pot să nu afecteze şi UNPR, partid intrat într-un prelungit con de umbră, dar care are încă o serie de aleşi locali şi judeţeni.

Nicolae Oprea, vicepreşedinte UNPR Timiş, a confirmat că la sfârşitul acestei săptămâni, în 15 şi 16 februarie, la Timişoara va avea loc o întâlnire zonală a partidului, unde va fi prezentă conducerea naţională a partidului, în frunte cu generalul Gabriel Oprea.

Sunt aşteptate să participe peste 300 de persoane din judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Mehedinţi la o şedinţă în care se va lua o decizie privind modul în care UNPR se va poziţiona la viitoarele alegeri.

„Pentru noi este îmbucurător, totuşi, faptul că în acest haos politic, la UNPR e linişte. Aleşii locali ne întreabă ce se mai întâmplă, se interesează de acţiunea politică, ceea ce e un lucru bun.

Asta nu înseamnă, însă, că nu e loc şi de mai bine.

Trebuie depus un efort rapid pentru reorganizarea partidului în teritoriu, dar asta depinde şi de modul în care se vor implica aleşii locali.

Scopul nostru este să găsim oameni serioşi, cu idei, profesionişti şi de bună-credinţă, care să formeze nuclee în localităţile lor şi să se alăture muncii noastre”, a declarat Nicolae Oprea.

Rămâne de văzut ce decizie va lua controversatul general Gabriel Oprea şi cum se vor regrupa „oştenii” din UNPR pentru a salva ce se mai poate salva, mai ales că nu s-a clarificat juridic nici ruperea fuziunii cu PMP.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Generalul decide soarta „oştenilor” din UNPR

  1. UNPR a fost absorbit prin fuziune de catre PMP in cadrul unui congres comun. Din pacate sau din fericire, fuziunea nu a fost definitivata legal printr-o sentinta obligatorie a tribunalului. Asa incat partidul a ramas inscris in nomenclatorul partidelor politice continuitatea fiind asigurata de un grup disident care nu a recunoscut fuziunea. In urma neintelegerilor din organizatii dar si la nivel central, dar mai ales datorita nerespectarii de catre PMP a protocolului semnat la fuziune, care prevedea paritatea functiilor de sus pana jos, fuziunea a fost denuntata unilateral de catre ambele grupari, ex-unpr-istii alaturandu-se grupului disident. UNPR nu a fost desfiintat si nici reinfiintat, este momentan in proces de reorganizare a structurilor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *