Gata cu ţepele de Black Friday! Cum să verifici în câteva secunde prețul adevărat al produselor

Black Friday este poate cel mai așteptat moment al împătimiților de cumpărături. Nu puţine au fost însă cazurile în care preţurile produselor au crescut, deşi întreaga idee a campaniei vizează reduceri masive. Motiv pentru care autoritățile au anunțat în ultima vreme că sunt cu ochii pe reducerile acordate de magazine și că vor monitoriza atent prețurile ca să nu crească. Chiar şi aşa, consumatorii pot să-şi ia măsuri de precauţie în plus, scrie stiripesurse.ro.

Pentru asta, ne vine în ajutor chiar Internetul, care are și părțile lui bune. În ultima perioadă s-au dezvoltat foarte multe extensii pentru browsere și site-uri care compară prețurile pentru o lungă perioadă de timp.

Vă prezentăm mai jos câteva extensii gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday. Ele funcționează în fundal, iar când vizitați site-ul unui magazin se activează. Le puteți vedea în partea dreaptă de sus a browserului.

Extensii pentru Chrome:

– Pricy

– Price Tracker

Extensii pentru Firefox Mozilla:

– Price Expert

– Keppa

Conform traditiei americane, Black Friday este în ultima vineri a lunii noiembrie. Adică în 2017 va fi pe 24 noiembrie. Multe dintre magazinele din România vor „fura startul”, însă, şi anunţă declanşarea campaniei cu o săptămână mai devreme, chiar vinerea aceasta, pe 17 noiembrie.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns